Om oss

I Møtebooking Norge brenner vi for å skape verdier for vår kunder. Det er drivkraften i alt vi gjør. Verdier som skaper ringvirkninger i samfunnet for generasjoner. Når vi zoomer helt ut og ser det store bildet, så er det disse effektene vi ser av vårt arbeid. Vi ser bedrifter som blir til og skyter fart, bedrifter som vokser, arbeidsplasser som blir til, og markeder som transformeres.

Ekspertisen du trenger

Møtebooking Norge er Vestlandets ledende selskap innen salgsutviklingstjenester. Vi har spesialisert oss på den første delen av salgsprosessen – hvor vi skaper kvalifiserte leads og møter til våre kunder gjennom møtebooking.

Vår visjon

Målet vårt for årene som kommer er klokkeklart: Vi skal bli Norges ledende aktør innenfor møtebooking og være den fremste bidragsyteren til å heve anseelsen til vår profesjon. Vi skal bli Norges råeste konsulenthus innen salg og salgsutvikling. En kraft å regne med.

Play Video

Våre verdier

For å lykkes med å skape visjonen vår, trengs det utvikling og endringsvilje. Det meste kan vendes på, i søken etter nye og bedre tjenester for våre kunder. Men verdiene våre står fast, og sørger for at vi ivaretar vår identitet.

Kvalitet

Vi leverer kvalitet i alle ledd.

Oppriktighet

Vi går frem med varme og oppriktighet.

Stolthet

Vi legger vår stolthet i arbeidet.

Engasjement

Vi engasjerer oss for å skape verdi.

Vår historie

Når ideen om Møtebooking Norge ble til, var målet vårt å skape en bedrift som leverte salgsmøter av høy kvalitet for våre oppdragsgivere. Vi hadde gjennom tidligere erfaring avdekket at mange selskaper med salgspersonell hadde behov for høyere aktivitet, og at mange slet med å skape nok salgsprosesser på egenhånd.

Flere av kundene vi kom i dialog med hadde benyttet seg av møtebookingstjenester tidligere, gjerne uten hell, ofte fordi kvaliteten og logistikken rundt møtene var for svak. Dette ønsket vi å gjøre noe med. Kvalitet blir byggesteinen i Møtebooking Norge.

Nå er vi blant de ledende i Norge på vårt fagfelt. Vi ser at bransjen vår profesjonaliseres og vi liker å tro at vi har hatt en finger med i spillet når det kommer til det.

Play Video

Reisen så langt

2023 - Gaselle fjerde år på rad

Vi blir Gaselle for fjerde år på rad. Nok et år med god vekst er bak oss, og ved utgangen av året teller vi noen og tjue ansatte.

2022 - Gaselle tredje år på rad

Vi blir Gaselle for tredje år på rad.

2021 - Gaselle andre år på rad

Vi blir Gaselle for andre år på rad. Nok et år med god vekst er bak oss, og ved utgangen av året teller vi noen og tjue ansatte.

2020 - Gaselle for første gang

Sjokket av korona-epidemien er over. Flere år med utvikling begynner å gi resultater. Vi blir Gaselle for første gang.

2020 - Nye kontorer og korona

Vi starter året med å flytte inn i nye lokaler, i Lien 79. Likevel er dette året som for alltid vil huskes som "annerledes-året". Vi bestemmer oss for å være offensive, og tar strategiske grep for å kunne fortsette å vokse.

2018 - Selskapet modnes

Etter flere år med tilnærmet null vekst, tegnes det en ny forretningsmodell. Modellen går sakte fra papir til praksis. Dette skal vise seg å være nøkkelen til vekst og utvikling i årene som kommer.

2017 - Hjemmekontor

For å jobbe med de beste talentene ser vi at en fleksibel modell er fornuftig, og etter hvert jobber flere av våre ansatte fra hjemmekontor.

2016 - Sjøkanten på Laksevåg

Hjemme i Norge flytter vi igjen til nye lokaler, denne gangen til Johan Berentsens vei 63A på Laksevåg. 

2015 - Kontor i Albir

Etter mye flytting mellom kontorer de første to årene, er det tydelig at møtebooking kan gjøres fra omtrent hvor som helst i verden. Vi starter kontor i Albir, Spania, med fire ansatte.

2014 - Vekst og nye lokaler

Første år er overstått, og selskapet vokser. Vi er nå flere ansatte, og vi flytter inn i nye kontorer i Møllendalsveien.

2013 - Grunnleggelse

1.mars 2013 ser Møtebooking Norge dagens lys. Det starter i Olav Kyrres gate 41. Den første tiden sitter daglig leder og eneste ansatte og booker møter for tre kunder. Noen måneder senere teller Møtebooking tre hoder. Mye kan sies om starten, men utvilsomt bærer første tiden preg av prøving og feiling.

Teamet

Profilbilde Åsmund Rong

Åsmund Rong

Daglig leder

Alexander Selheim

Alexander Selheim

Salgssjef

Profilbilde Kristoffer Hagenes

Kristoffer Hagenes

Administrasjon
Profilbilde Tom-Andre Sætre

Tom-Andre Sætre

Driftsleder
Profilbilde Lise-Marie Midlang

Lise-Marie M. Itland

Møtebooker
Espen Ådland

Espen Ådland

Teamleder
Profilbilde Pål Reigstad

Pål Reigstad

Møtebooker
Profilbilde Eirik Johnsen

Eirik Johnsen

Teamleder