På innsiden apr 29, 2022   4 minutter

6 grunner til å jobbe i Møtebooking Norge

Vi har intervjuet Kari Ada Kongsvoll, møtebooker og rekrutteringsansvarlig i Møtebooking Norge, om hvordan det er å jobbe hos oss. Siden Kari Ada startet i mai 2021 har hun utviklet seg mye og fått mer ansvar i selskapet. Sammen med henne har vi kommet frem til 6 gode grunner til å søke jobb i Møtebooking Norge.

Kari Ada Kongsvoll på jobb Møtebooking Norge

Kari Ada jobber som møtebooker og rekrutteringsansvarlig i MBN.

1. Du får god opplæring

En solid onboarding er noe lederne i Møtebooking Norge satser mye tid og energi på. Alle skal føle seg trygg på det de gjør og klar for å levere kvalitetsmøter til sine oppdragsgivere. Kari Ada var svært fornøyd med sin opplæringsprosess:

– Når jeg var ny så fikk jeg tett oppfølging av teamlederen min, og en ganske god og grundig opplæring. Så når jeg begynte med de praktiske arbeidsoppgavene så følte jeg meg trygg på det, og følte ikke jeg ble kastet inn i noe.

 

2. Det er varierte arbeidsdager

Hverdagen som møtebooker kan ofte misforståes til å være veldig ensformig og kun bestående av å ringe ut til kunder. Som møtebooker må man kunne håndtere telefonhenvendelser og e-post behandling, samt ulike IT-systemer, CRM-systemer og salgsprosesser i mange bedrifter og bransjer. Kari Ada mener jobben hennes er variert og spennende:

– Hverdagen i Møtebooking Norge er veldig spennende, variert og på mange måter veldig kjekt også. Dette er takket være det sosiale og det at vi har god sparrings kultur. Og det er ingenting som er flaut å spørre om!

 

3. Man får utvidet nettverket sitt

Som møtebooker snakker du med beslutningstakere og kunder i et bredt spekter av bransjer og selskaper. Ikke bare får man øving i å kommunisere effektivt i bedriftsmarkedet, men man får også knyttet nye kjennskap og utvidet nettverket sitt.

– Vi har veldig mange ulike oppdragsgivere og det er veldig spennende og variert hvilke oppdrag man kan jobbe på. Dessuten får man innblikk i ulike bedrifter og får utvidet nettverket. Det er jo kjempeinteressant!

Ansatte i Møtebooking Norge

Fra venstre: Tina, Agathe og Kari Ada

4. Det er trygt og forutsigbart

Lederskapet i Møtebooking Norge er svært opptatt av å utvikle de ansatte og gi de god grunn til å investere tid i jobben sin. Alle skal føle seg tatt vare på og lederskapet ønsker å styre unna rene provisjonsbaserte lønninger. Dette er for å skape trygget og forutsigbarhet for møtebookerene.

– Det å jobbe i Møtebooking Norge er veldig trygt og forutsigbart, og du har gode betingelser som ansatt. Og i tillegg til det så er det sosialt og veldig godt arbeidsmiljø.

– Vi har en veldig fin og flott kultur her med mange forskjellige, unike mennesker vil jeg si. Så det er veldig godt å jobbe her.

 

5. Du får gode utviklingsmuligheter

Et viktig punkt i visjonen til Møtebooking Norge er å utvikle de ansatte til å bli så god i jobben sin som overhodet mulig. Opplæring og erfaring danner grunnlaget for å løfte bransjen til en ny standard. I tillegg til dette ønsker MBN å gi de ansatte mulighet til å ta mer ansvar, om det så er innen salg, markedsføring, HR eller annet.

– Angående vekst og utviklingsmuligheter så føler jeg ledelsen har tatt meg seriøst og lyttet til mine ønsker.

-Først begynte jeg som møtebooker her og jobbet som det i 8 måneder før jeg fikk ansvar i Sosialkomitéen. Videre fikk jeg rekrutterings- og employer branding ansvar.

-Her er veldig gode utviklingsmuligheter, selv om man er relativt fersk i arbeidslivet.

Møtebooking Norge på Freedom Run

Oktober 2021 deltok Møtebooking Norge på Freedom Run i Bergen.

6. Det er et godt arbeidsmiljø

Jobbmiljøet er svært viktig for å trives på arbeidsplassen. Ledelsen i MBN er opptatt av å ansette folk som er med på å bidra til et sunt og godt miljø, og legger mye arbeid i å finne på morsomme begivenheter utenfor kontoret.

– Miljøet og det sosiale i Møtebooking Norge er kjempegodt. Vi har jo en sosialkomitè hvor vi prøver å arrangere kule og sosiale ting som gjør at de ansatte blir litt bedre kjent med hverandre. Til høsten skal vi ha utenlandstur, noe jeg tror kan bli veldig kjekt!

– Vi prøver å inkludere de som er på hjemmekontor også for at de skal føle seg inkludert og være en del av arbeidsmiljøet.

 

Hvis du kunne tenkt deg å søke jobb som møtebooker hos oss så er vi alltid åpen for nye søkere! Ta en titt på vår karriere side og send oss din søknad.

Ønsker du en uforpliktende samtale med oss?