På innsiden mar 1, 2023   2 minutter

Møtebooking Norge er 10 år!

Wohoo! Det er bursdagsfeiring hos Møtebooking Norge i dag! Vi har nådd 10-års merket, og det er virkelig en stor grunn til å feire. Tiden har flydd, og vi er så stolte av alt vi har oppnådd så langt.

Begynnelsen

Da Møtebooking Norge ble grunnlagt, var vår målsetting å etablere en virksomhet som leverte salgsmøter av høy kvalitet for våre kunder. Tidligere erfaringer hadde avdekket at mange selskaper med salgspersonell hadde behov for økt aktivitet, og flere slet med å generere nok salgsprosesser på egen hånd. Etter å ha vært i dialog med flere kunder som hadde benyttet seg av møtebookingstjenester tidligere, oppdaget vi at mange av dem hadde hatt dårlige erfaringer på grunn av lav kvalitet og dårlig logistikk rundt møtene. Derfor bestemte vi oss for å fokusere på kvalitet som en sentral faktor hos Møtebooking Norge.

Avtrappende daglig leder holder tale på selskapets 10 årsdag

Avtrappende daglig leder Alexander Selheim holder tale på kontoret.

10 år med møtebooking

10 år, 5+ kontorlokaler, 2 Gasellepriser og 1 pandemi senere er vi en av de ledende selskapene i Norge innen vårt fagfelt, og vi merker at bransjen vår stadig utvikler seg i en mer profesjonell retning.

Vi kan se tilbake på en utrolig reise som har vært full av spenning og utfordringer, oppturer og nedturer. Men vi har alltid klart å holde motet oppe og fokusert på det som virkelig betyr noe – å hjelpe bedrifter med å øke salget sitt og vokse!

Vi er så takknemlige for alle våre fantastiske kunder og samarbeidspartnere som har vært en del av vår reise så langt. Uten dere ville vi ikke vært der vi er i dag. Vi setter virkelig pris på dere, og ser frem til mange flere år med suksess sammen.

Vi vil også takke vårt fantastiske team av ansatte som har jobbet knallhardt for å gjøre Møtebooking Norge til det vi er i dag. Dere er kjernen i bedriften og i hjertet i alt vi gjør her hos Møtebooking Norge.

Fremtiden

Vi kan ikke vente med å se hva de neste 10 årene vil bringe. Men vi er sikre på at med vår dedikerte stab og innovative tjenester vil vi fortsette å være en ledende aktør i møtebooking og salgsutvikling. La oss feire denne spesielle dagen med kake, ballonger og konfetti – og et høyt «Hipp hurra» for Møtebooking Norge!

Ønsker du en uforpliktende samtale med oss?