På innsiden mar 7, 2023   2 minutter

Møtebooking Norge får ny Daglig Leder

Møtebooking Norge har nådd en stor milepæl, og det er ikke bare selskapets 10-årsjubileum som feires. Det er også en ny daglig leder som nå skal ta over roret og styre selskapet videre. Alexander Selheim, en av eierne av Møtebooking Norge, har vært daglig leder siden oppstarten i 2013. Han vil nå trå ned fra denne stillingen og overta som salgssjef i selskapet.

Det er Åsmund Rong som nå har tatt over rollen som daglig leder i Møtebooking Norge. Åsmund har lang erfaring innen salg og markedsføring og har tidligere vist seg som en dyktig problemløser og strategisk tenker. Han har vært en del av Møtebooking Norge siden 2018, hvor han startet som møtebooker før han fikk rollen salgs- og markedssjef.

Åsmund Rong overrekker en blomst til Alexander Selheim som takk for 10 år i rollen som Daglig Leder.

Åsmund Rong overrekker en blomst til Alexander Selheim som takk for 10 år i rollen som Daglig Leder.

Ny daglig leder Åsmund Rong

Åsmund har en sterk forretningsforståelse og er en inspirerende leder som har vist seg å kunne lede og motivere team til suksess. Dette gjør ham til en utmerket kandidat for å ta over som daglig leder i Møtebooking Norge. Med hans imponerende bakgrunn og erfaring, er det liten tvil om at han vil bringe selskapet til nye høyder.

Møtebooking Norge har store ambisjoner for fremtiden, og med Åsmund som ny daglig leder, er det stor tro på at selskapet vil fortsette å vokse og utvikle seg. Det er en spennende tid for selskapet, og man kan forvente store endringer og nye strategier som vil føre selskapet videre inn i fremtiden.

Takk, Alexander!

Vi ønsker også å takke Alexander Selheim for all innsatsen han har lagt ned i denne stillingen. Selv om Selheim vil trå ned fra rollen som daglig leder, vil han fortsatt være en viktig del av Møtebooking Norge som salgssjef. Siden grunnleggelsen av selskapet har han hatt en sterk visjon for Møtebooking Norge: å bli Norges ledende aktør innenfor møtebooking og være den fremste bidragsyteren til å heve anseelsen til vår profesjon. Han har vært en drivkraft i selskapets suksess så langt, og hans visjon, erfaring og innsikt vil fortsatt være en knallsterk ressurs for selskapet.

Tidligere Daglig Leder Alexander Selheim med nye daglige leder Åsmund Rong

Alexander Selheim og Åsmund Rong.

Veien videre

Møtebooking Norge har opplevd en imponerende suksess siden oppstarten i 2013. Selskapet har hjulpet bedrifter med å øke salget og vokse gjennom effektiv møtebooking. Med Åsmund Rong som ny daglig leder, kan man forvente at selskapet vil fortsette å være en sterk aktør i markedet for møtebooking i mange år fremover.

Alt i alt er det en spennende tid for Møtebooking Norge, og det er ingen tvil om at selskapet vil fortsette å vokse og utvikle seg i årene som kommer. Med en ny daglig leder på plass og en dedikert og erfaren salgssjef som støtter ham, vil Møtebooking Norge fortsette å være en ledende aktør i bransjen i årene som kommer.

Ønsker du en uforpliktende samtale med oss?