På innsiden apr 29, 2022   2 minutter

Sander: Internasjonal Møtebooker

Hils på vår egen møtebooker Sander Gregersen Vik! Møtebooking Norge booker mange møter innenlands, men Sander er en av de få som også ringer internasjonalt. Han startet i oktober 2021 og har hatt en enorm utvikling i selskapet. Vi har intervjuet han for å høre hvordan han syns det er å jobbe i Møtebooking Norge.

Sander, internasjonal møtebooker

Sander ringer både innenlands og utenlands.

Hva var bakgrunnen for at du begynte å jobbe i Møtebooking Norge?

– Før jeg begynte i Møtebooking Norge tok jeg en bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. Etter bacheloren ble jeg ringt opp av et rekrutteringsbyrå, og han tipset meg om denne jobben her. Jeg søkte, kom inn på intervju og noen dager etter fikk jeg jobben.

Hvordan er det å jobbe i MBN?

– Å jobbe i møtebooking norge er gøy, det er lærerikt og vi gjør så mye mer enn å bare ringe. Så klart ringer vi jo mange bedrifter, men vi får veldig god innsikt i ulike organisasjoner og bransjer. Vi lærer også mye om salgsprosesser. Vi planlegger mange møter, vi er med i en del møter, og vi har mange oppdragsgivere. Vi har veldig god oppfølging med dem og får veldig nære relasjoner med kundene våre. På den måten føles det nesten som vi har 4-5 arbeidsgivere til slutt.

Hvordan var opplevelsen av onboardingen?

– Da jeg begynte i møtebooking norge ble jeg først og fremst tatt imot veldig godt. Opplæringen var veldig bra. Vi fikk en veldig god innføring i hva verdiene til Møtebooking Norge er, hva de driver med og hvilken type jobb dette er. Og så har man en veldig god oppfølgingsfase i etterkant og det tar ikke lang tid før man står på egne bein og får egne kunder og mer ansvar.

Sander i sauekostyme

Sander utkledd som Sauen Shaun på firmafest, april 2022.

Hva har du lært som møtebooker?

– Etter jeg begynte i Møtebooking Norge så har jeg lært utrolig mye. Jeg har fått et mye bedre innblikk i næringslivet og har lært mye om salgsprosesser, andre bransjer og hvordan B2B fungerer. Vi blir utfordret her og man blir oppfordret til å ta initativ og å ta mer ansvar. På den måten kunne utvikle seg.

Hva syns du om jobbmiljøet?

– Arbeidsmiljøet her på jobb er veldig bra. Det er en veldig fin gjeng og her er generelt veldig mye latter og god energi. Vi har mye sosiale aktiviteter både i og utenfor arbeidstider. Så her koser jeg meg!

Møtebooking i utlandet

Sander er en av de få i Møtebooking Norge som ringer både innenlands og utenlands for å booke møter. Hør om erfaringene han har fått gjennom episode 32 av Møtebooking Norge Podden!

Hvis du kunne tenkt deg å søke jobb som møtebooker hos oss så er vi alltid åpen for nye søkere! Ta en titt på vår karriere side og send oss din søknad.

Ønsker du en uforpliktende samtale med oss?