Nyheter nov 8, 2021   2 minutter

Møtebooking Norge er Gaselle 2021

Vi er utrolig stolte over å fortelle at Møtebooking Norge for andre året på rad er Gaselle. Bak resultatet ligger hardt arbeid, og en strategisk beslutning om å være offensive i det som har vært en krevende koronasituasjon. Prisen tildeles av Dagens Næringsliv, i den årlige kåringen av rasktvoksende, lønnsomme norske bedrifter. 

Gaselle – tegn på sunn vekst

Å bli Gaselle er ikke et mål i seg selv, men en anerkjennelse og synliggjøring av at man driver bedriften på en sunn og god måte. For å få utmerkelsen må man minst doble omsetningen over fire år, og ha positivt driftsresultat.

For oss har 2021 vært et år preget av vekst. Det er for det meste positivt, men kommer også med noen voksesmerter. Vi ser et økende behov for å ivareta ansatte, og kulturen vi ønsker skal være i vårt selskap. I tillegg ser vi også en fysisk begrensning på lokalene våre, og vi er i prosessen med å finne løsning på dette. Men det er i all hovedsak utrolig kjekt at vi bli flere, og vi har ikke tenkt å stoppe her.

Takknemlige for trofaste og nye kunder

Veksten kommer ikke av seg selv, men som et resultat av hardt arbeid, og en strategisk beslutning om å være offensiv i møte med koronakrisen. Vi har brukt tiden på å utvikle og optimalisere tjenestene våre, og vi har inntatt nye territorier. Blant annet har vi i år blitt offisielle HubSpot partnere, til glede for mange av våre kunder som er kjent med denne plattformen fra før.

Men veksten hadde ikke vært mulig uten trofaste kunder som har vært med oss lenge, og nye kunder som har startet samarbeid med oss siste året. Vi er ydmyke og takknemlige for tilliten dere gir oss, og vi gleder oss til å fortsette å skape gode resultater for dere i årene som kommer.

Daglig leder Alexander Selheim er veldig fornøyd med veksten selskapet har hatt de siste årene.

Gaselle 2021 Diplom Møtebooking Norge

Vil du vite mer om Møtebooking Norge?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, for å vite hva vi kan gjøre for din bedrift.

Ønsker du en uforpliktende samtale med oss?