Nyheter mar 4, 2021   3 minutter

Møtebooking Norge lanserer podkast

Møtebooking Norge lanserer podkast

Det er en stor glede å fortelle at vi i Møtebooking Norge lanserer podkast. I dag slipper vi to episoder som du finner blant annet på Spotify, eller der du foretrekker å lytte til podkast. Podkasten heter Regntid, og den er for alle som ønsker å prestere bedre i hverdagen. I Regntid vil du få møte spennende gjester, lytte til eksperter innen ulike fagfelt, og få inspirasjon til å yte mer i livet.

Verdensmester som første gjest

I episode #2 møter vi ingen ringere enn Raphaël Poirée (46), som er tidligere skiskytter og verdensmester. Han forteller om sitt liv, og reisen fra oppvekst til verdenstoppen. Uten tvil en spennende og inspirerende fortelling, som man også kan lære ett og annet fra.

Han forteller om hva som kreves for nå toppen. Det er en fortelling om ekstremt fokus, beinhard disiplin, og tøffe prioriteringer. I tillegg til den harde fysiske treningen, er kanskje skiskyting i særstilling hva gjelder nødvendig mental styrke.

Når karrieren er over

Han forteller også om hvordan det er å gå fra et liv i toppidrett, til et «A4-liv». Det er en overgang som er utfordrende for mange. Store endringer i livet er krevende, enten det er i karriere, samliv, eller andre områder.

Poirée har selv kjent på utfordringene og ensomheten i etter karrieren var over, og han mener relasjoner er noe av det viktigste man kan ha for å komme seg gjennom det.

«Når du slutter, er det en brå stopp. …Vi kan se på Petter Northug. Han kom i et miljø, trenger spenning, og har prøvd noen ting. Fordi han er ekstrem. Mange utøvere sliter, blir alkoholikere, prøver narkotika, eller enda verre – tar livet av seg. Som utøver er man vant til oppmerksomhet, og det kan være vanskelig når den forsvinner.»

– Hva er det viktigste du kan gjøre når du er ferdig med karrieren? «Du må bygge deg et miljø, som støtter deg etter karrieren din. Det er mange som vil være venn med deg når du er best. Men de er venn med deg fordi du er kjent. Det er falskt. Det er når du slutter at du finner ut hvem dine venner er. Det er de som støtter deg gjennom det som er vanskelig.»

Raphael Poiree er gjest i podkasten Regntid.

  Faktaboks

  • Født: 9.august 1974
  • Nasjonalitet: Fransk
  • Jobber som markedsleder og SHA koordinator i HR Prosjekt AS.

  Meritter

  •  3 OL-medaljer (1 sølv, 2 bronse).
  •  18 VM-medaljer (8 gull, 3 sølv, 7 bronse).
  • 3 ganger vinner av Verdenscupen.

Lytt til Regntid


Spotify


Google Podcast


Anchor.fm

Hvorfor Regntid?

Navnet ble egentlig til ved en tilfeldighet, slik jeg mistenker at mange kreative prosesser egentlig er. Men vi har funnet flere dypere meninger i navnet. For det første er vi stolte Vestlendinger, og vi har kontor i Regnbyen Bergen. Så en viss lokal forankring må vi kunne si at Regntid har.

En annen, og kanskje viktigere betydning kommer frem i den mer mer klassiske betydningen av ordet. Regntid forbindes ofte med landskap som, etter lang tid med tørke, får en etterlengtet skyll. Da forvandles tørre sletter til frodige savanner, yrende av liv.

Prestere bedre i hverdagen

Vi håper lytterne våre får en opplevelse av å bli forfrisket og inspirert av Regntid. Målet er å gi ut en episode hver måned. Da rekker man akkurat å kjenne litt på tørken, før neste Regntid kommer. Hver episode vil vi snakke med interessante gjester, som er eksperter og topp utøvere i sitt felt. Vi ønsker å lage episoder som kan hjelpe våre lyttere å prestere bedre i hverdagen. Det betyr at vi kan komme innom veldig ulike tema, fra søvn, trening og kosthold, til økonomi og markedsføring.

Lytt der du vil

Podkasten ligger på de fleste populære podkasttjenester, som Spotify og Google Podcast. Den kommer også på Apple Podcast om litt.

Vi legger også ut videomateriale fra episodene på vår YouTube-kanal. Så her er det bare å velge den måten som passer deg, og glede deg til neste episode av Regntid.

Følg Regntid på


Facebook


Instagram


Youtube

Ønsker du en uforpliktende samtale med oss?